درباره نشریه

سردبیر: دکتر ولی درهمی

مدیر مسئول: دکتر علی‌محمد لطیف

مدیر داخلی: دکتر عاطفه شهبازی

پروانه انتشار نشریه پژوهش‌های نظری و کاربردی هوش ماشینی طبق شماره ثبت ۸۷۴۲۵  مورخ 22/10/1399 وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر گردیده است.

توالی انتشار نشریه دوفصلنامه می باشد که در ابتدای هر فصل (بهار و پاییز) در وبگاه نشریه منتشر می گردد.

زبان نشریه: فارسی با چکیده انگلیسی

نوع داوری: دو سو ناشناس

اخلاق نشر: نشریه پژوهش‌های نظری و کاربردی هوش ماشینی با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتة اخلاق در انتشار (COPE) می باشد و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می نماید.

هزینه بررسی مقالات: از نویسندگان مقالات هزینه‌ای دریافت نمی‌گردد.

قالب متن مقالات: PDF, XML

وب سایت: http://abmir.yazd.ac.ir/

مجوز انتشار و حق مولف: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0

شبکه های اجتماعی: Linked in, Academia

پایگاههای نمایه شده: سیویلیکا، مگیران و غیره

سیاست دسترسی آزاد: این نشریه  به صاحب امتیازی دانشگاه یزد؛ به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)»  رعایت می‌کند. حق نشر برای نویسندگان محفوظ خواهد بود و آنان می‌توانند مقالاتشان را  آرشیوسازی کنند. این بدین معنی است که از این مقالات به‌راحتی می‌توان استفاده کرد؛ مادامی که به آن‌ به‌درستی استناد شود.

قوانین کپی رایت: تحت مجوز دسترسی آزاد ، نویسندگان مالکیت حق چاپ را برای محتوای خود حفظ می کنند ، اما به هر کسی اجازه می دهند محتوای خود را بارگیری، استفاده مجدد،  چاپ مجدد، اصلاح، توزیع و/ یا کپی کند ، به شرط اینکه نویسندگان اصلی و منبع به درستی ذکر شده باشند.

نشانی نشریه: دانشگاه یزد- ساختمان پردیس فنی و مهندسی، دفتر نشریه پژوهش‌های نظری و کاربردی هوش ماشینی

اطلاعات تماس: 03531233628

ایمیل نشریه: abmir@journals.yazd.ac.ir

نشریه پژوهش‌های نظری و کاربردی هوش ماشینی آماده پذیرش مقالات در موضوع های مختلف هوش مصنوعی، سیستم‌­های فازی، سیستم­‌های خبره و مبتنی بر دانش، شبکه­‌های عصبی مصنوعی، الگوریتم‌­های تکاملی، یادگیری ماشین، یادگیری تقویتی، تشخیص الگو، بینایی ماشین، پردازش تصویر، داده ­کاوی و وب­کاوی، سیستم­‌های چندعاملی هوشمند، ربات‌­های هوشمند، معماری­‌های کنترل ربات، ابزارهای تجسم و شبیه‌­سازی ربات، پردازش زبان طبیعی، وب معنایی و هوش وب است.

دوفصلنامه علمی " پژوهش‌های نظری و کاربردی هوش ماشینی "  متعلق به دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد می باشد.